top of page
RIW_20220511_019.jpg

THE PERFECT DRINK
TO UNWIND

Silver Ocean Seltzer staat voor een gebalanceerde levensstijl. Die begint bij je volgende drankje. Wij brengen je bewuste, ambachtelijke kwaliteitsproducten om mee te proosten op de mooiste momenten. 

Find your balance,

Drink Silver Ocean Seltzer

Silver Ocean Seltzer_logo Silhouette.png

MISSIE & VISIE

Balans. Genieten van vandaag, zonder de doelen van morgen uit het oog te verliezen. Iets wat we allemaal willen, maar toch zijn er maar weinig mensen die dit lukt. Het is onze missie om jou te inspireren en te helpen bij het vinden van balans in het leven. Begin met kleine veranderingen. Zoals je volgende drankje. Voor ons is Silver Ocean Seltzer slechts het begin. Het is meer dan een drankje, meer dan een merk. Het gaat over een levensstijl. Een gebalanceerde levensstijl.

_MG_4786.jpeg
Kopie van _MG_1404-2.jpg

KWALITEIT IS ONZE PRIORITEIT

Silver Ocean Seltzer ontstond in 2019 uit enthousiasme voor de Hard Seltzer categorie en onvrede over de smaak van verkrijgbare Hard Seltzers. De standaard mixmethode van Hard Seltzer voldoet niet aan het maken van een goed product. Zo begonnen de founders vanaf de basis opnieuw: het brouwen van Hard Seltzer op basis van champagnegist. Het kostte ze twaalf maanden van constant testen om een recept te vinden om trots op te zijn. 

About Our Leather

AMBACHT EN PASSIE

Het duurt 6 maanden om een Rolls Royce te bouwen tegenover 13 uur om een Peugeot te bouwen. Waarom dat belangrijk is? Het maken van uitstekende producten kost tijd, expertise en passie. Het brouwproces van Silver Ocean Seltzer duurt 5 weken, veel langer dan bij onze concurrenten, maar we waarderen kwaliteit boven snelheid. Daarbij zet een natuurlijke reactie champagnegist, helder water en rietsuiker om in de basis van Silver Ocean Seltzer. Onze custom made, natuurlijke aroma's worden toegevoegd om een gebalanceerde geur en smaakbeleving te krijgen.

 

Silver Ocean Seltzer wordt gebrouwen door de experts van BeerSelect in Gent. België heeft een lange historie met bier. De Belgen vonden het niet uit, maar perfectioneerden het. Niet voor niks staat Vlaanderen bekend om haar fijnproevers en het bourgondische leven. Met het perfectioneren van Hard Seltzer als missie, was de keuze voor productie in België een logische.

Image by Roberta keiko Kitahara Santana
ocean_photography_awards_2021_finalists_09-613957195eb00__880_edited.jpg

MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN

De oceaan is een cruciaal onderdeel van onze planeet. Helaas wordt deze met de dag meer vervuild en raakt steeds verder uit balans: plastic vervuiling, overbevissing en stijgende temperaturen. Wij steunen initiatieven die bijdragen aan een schonere en gezondere oceaan, om de balans terug te brengen. Om zo een Silver Ocean te bereiken, een oceaan vol met vissen. In 2022 doneren we 1% van onze winst aan de Ocean Cleanup. Daarnaast zijn we betrokken bij verschillende events & activiteiten, zoals de Beach Clean-Up.

MVO

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt voor het meedoen.

bottom of page