top of page
_MG_5174 klein.jpg

ONTDEK DE HORECA
waar Silver Ocean Seltzer
TE KOOP IS.

De Silver Ocean Spots zijn speciaal geselecteerde locaties die aansluiten bij de beleving van het Silver Ocean merk. Plekken waar passie, kwaliteit en ambacht samenkomen. Silver Ocean Seltzer wordt geschonken bij de mooiste bars, restaurants en beachclubs.

 

Lees hieronder verhalen van de ondernemers zelf of vraag direct een gratis sample pakket aan.  

Luzt Gastrobar

Markt,  Eindhoven

Silver ocean seltzer is de perfecte start op het terras van Luzt tijdens een warme zomerdag, of als aperitief bij het diner tijdens een zwoele avond. Ook na een drukke werkweek verfrissend je weekend beginnen doe je met silver ocean seltzer bij Luzt. Silver ocean seltzer is toegankelijke luxe en dat is precies waar Luzt voor staat.

Anne Majoor, Supervisor
  • Instagram
  • Facebook
_MG_5362 klein.jpg
Lees verder
IMG_8083-7 klein.jpg

Café Falstaff

Sint Amorsplein 6, 6211 Maastricht

“De reden dat ik met jullie producten werk, is omdat jullie jonge, innovatieve ondernemers zijn die ‘meer’ leveren dan een seltzer.

De oorsprong van jullie producten is helder en kwalitatief, het contact met jullie is persoonlijk en jullie doen ook iets terug voor de wereld (clean ocean). Ook zijn de smaken net iets uitdagender dan de basic seltzers. Dit zorgt er allemaal voor dat het product qua inkoop net iets duurder is, maar dat is het voor mij meer dan waard.”

Christian van Hoeven, Bedrijfsleider
  • Instagram
  • Facebook

Bevenco (distributeur)

Vlakbodem 1c, Dirksland

"Waarom wij gekozen hebben voor Silver Ocean Seltzer en niet een andere seltzer? Allereerst wordt het verschil gemaakt door de enorme passie en gedrevenheid van de ondernemers achter dit product.

 

Smaaktechnisch is er een groot verschil omdat Silver Ocean het product brouwt, dit is een complexer proces dan bij andere producenten die hun product veelal distilleren. Door het brouwen wordt de koolzuur aangenaam en zachter waardoor je de toegevoegde fruitsmaak ook optimaal beleefd."

Willem Jan Struik, mede-eigenaar
  • Instagram
  • Facebook
_MG_5570 klein.jpg

Interesse?
Wij komen naar jou!

THC_GOLF_2021-120 klein.jpg

Steven Kooistra

Head of sales

+31 6 11361983

Steven@silverocean.nl

  • Whatsapp
  • LinkedIn

Laat je gegevens achter.

Bedankt voor het versturen!

bottom of page